Tuesday, July 07, 2009

yeye.. ade kawann..!!!!

ari ni mak g kursus kat MMC.. kire tak balik samela..
cik cikin manage to cari geng2 balik gumah sape lagi kalo bukan si jenab..;)

yeyeyyeye... balik ade geng..
yeyeyeyyee... balik ade penumpang...
yeyeyeyyeye.... balik ade teman...:):) best2..:):)


p/s: alhamdulillah.. 1st day kat tpt baru best..;) org2 kat sni pun nmpak cm ok jer..:) *yg tak kenal tu cik cikin bantai senyum je.. senyum kan sedekah..;P*

9 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mcm kak yanie gak la...
kalau ada staff baru kat opis nih
batai senyum jer
sebab tu awet muda

hahhahhaha

cikin said...

hahahhahaha.... btul2.. senyum leh buat kiter jd awet muda..;P *patutla kak yanie cm belasan tahun jer.. ecehhh...;P*

Dayu said...

adat membawa diri kat tempat baru
senyum kena selalu
layan je smua org
mana yg mcm in, boleh buat geng

honeylanz said...

dr senyuman bermula persahabatan kan ;)

cikin said...

dayu,

btul tu.. kner la senyum sentiasa..:) br kiter leh jd mesra alam selalu.:)


kak has,

hehe.. yup..: dr senyuman bermula persahabatan..;) *hope senyuman cikin tu leh tarik banyak org utk bersahabat ngn cikin hehe*

aien said...

ooh jenab yg glamer tuh ke cik cikin...(ceh mcm kenal jek jenab tuh dng beta nih)...

awet muda kalo snyum selalu nih hahhaah

cikin said...

aien,
hahahaa.. jenab kat opis ni gak..:)
hehe.. stuju..!!! sbb tu kiter awet muder kan aien ..:P:P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni puji nak hadiah besaQ time kenduri nanti eh

hahahaha

cikin said...

hehehehehhehe.... *anguk laju2 sambil senyum lebar2* hahahaha..:P