Thursday, July 02, 2009

cmner persiapan skrg?

ermm.. cmtula.. xda perubahan sgt.. persiapan kawin still dlm slow mode *lg slow dr siput jalan* penat lak nak pk2 pasal persiapan nih.. huhu..

berita terkini!!! untuk kenduri nikah mak nak bg paper bag pulak.. hmmm... layankan jela..;P so, segaler mak nenek kotak tidak akan dibuat oleh cik cikin utk majlisnyer ini..!!! ia akan diganti dengan paper bag.. *mood utk DIY paper bag sudah merundum dengan jayanya* cm dapat bau2 cik cikin akan membeli paper bag nnti.. hohoho..

saje je selitkan gamba cik cikin ms tunang ari tu..;D *ni ngn anak buah En Tunang*

ptg td, dh tepon klinik kesihatan.. set appt utk buat hiv test.. *eh g saner kner bawak ape ek.. ke melenggang je* ok.. date dh set hari isnin ni.. kul 2 - 4 ptg kat klinik kesihatan kat wisma goshen kat plaza pantai.. *takut lak*

ptg td gak tepon 'Kerayong foods' nak tanyer pasal kek bahulu tu.. insyaAllah sabtu ni klu sempat g tgk skejap sample..

pastu sempat gak petang td tepon 'kedai cinta hati' kat klang nak minta dia tuka kaler bunga telo ngn tuala.. sib baik boleh.. fuhhh lega.. insyaAllah hari sbtu ni g amik.. hmm.. takat ni tu je kot..


p/s: bebetul ikut schedule la cikin nih!!! tulis kat checklist July br nak strt mmg bebetul dia buat Jul.. klu letak Aug cmnerla yer.. huhu

6 comments:

f a t i h a t i e said...

salam..cik cikin kawen brp hb eh? cam sama jek kite..hihi

anaklaut said...

salam...miss cikin,


terima kasih singgah - anaklaut akan minum air suam byk2..

insyaAllah...moga cepat sembuh..:)

ain said...

semoga segalnya berjalan lancar!!!!

psst...teringat masa akak dulu buat persiapan kawin.

cikin said...

salam fatihatie,

insyaAllah cik cikin nikah 2 oct, resepsi 3 oct.. a'ahla.. fatihatie pun 3 oct kan.. hehe..:) smoga segalanyer berjalan lancar...;)


salam anaklaut..

insyaAllah.. cepat sembuh.. sian kat murid2 anaklaut rindu kat cikgu depa.. hoho..;P


aminnnn..:):) trima kasih kak ain.. hehe.. selak balik kenangan buat persiapan ye kak ain..;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cantek nyer kamoo....
=)

cikin said...

hehehhehe... macih2..:):):) *kembang skejap* hoho..:P