Friday, July 10, 2009

kawan2.. award utk kamu smuer yer..:)

cik cikin dapat award nih from ika.. thanks ika..:) hehehe.. skrg cik cikin mau bg ini award kepada smuer kenkwn cik cikin yg kat followers tu.. yg singgah sni pun bole jer amik award nih.. hehe..;D

tp sblm tu.. cik cikin kner jawab dulu tag ni.. korang pun jawabla skali yer.. hehehhh..;P

Task 1: why do you think that you deserve this award?
sbb... owner blog a.k.a cik ika kiter ni yg suruh cik cikin amik award nih.. kirer mmg cik cikin deserve la kan.. hehehhh..;P

Task 2 : convey your appreciation to anyone for receiving this award?
nak ucap millionnnnn of thanks to my frenss kat follower list.. kat smuer commentor cik cikin... yg tak jemu2 bg semangat ngn komen ngn cadangan kat cik cikin..saya amat menghargai anda smuer...:D mekasih smuer....:D

Task 3 : give this award to bloggers
nak bg kat smuer kenkawan cik cikin yg kat follower list.. yg sudi baca blog cik cikin... yg sudi menyinggah kat sni... yg sudi2 comment.. yg sudi2 bg semangat ngn dorongan kat cik cikin.. yg xjemu2 bg nasihat kat cik cikin... u all deserve dapat award nih yer... luv u alllll...;D

6 comments:

honeylanz said...

tq..tq.. so akak blh ambik gak award ni kan??

cikin said...

yupppp... bolehhhh..:) hehe...;)

Ika Razak said...

heheheehhehe... kalo ade ape-ape award bg la kat ika ye... (dgn muke tak bersalah n tak tau malu)

cik ana yg sweet said...

thnx2

cikin said...

boleeeehhhhhh...:) hehehehe..;D

cikin said...

same2 cik ana..:):):)