Wednesday, July 01, 2009

tem-bi-kai menawan hatiku

ooohhhh sedapnyerrrr tembikai nih.. td g pasar malam ngn cidah.. beli bahan mentah basah *kategori ikan udang sotong la nih* utk stok seminggu nyer.. DAN.. kitorang beli gak TEMBIKAI yg masak ranum.. yg merah menawan.. yg manis sedap nih...!!! dua hinggit jer.. rasa dier mmg.. waduhhhh menawan btullah.. sodapppppp...;) jom layaaaaannnnnn gamba TEMBIKAI ni..:D

pakcik google pinjam gamba yer..;)

5 comments:

aien said...

ooh ko nih cik cikin sudh mmbuat tekak beta mau jugak laaaa...

honeylanz said...

menggoda sunggug cik tembikai ni..merah menyala u

cikin said...

aien.. hehehe.. jgn makan byk2 tau.. sket2 jer bole utk mak buyong.. sakit tekak kang cik cikin takmo telibat.. hohoho..;P


kak has, hehe.. seksi kan tembikai tuh.. memang menggoda kaw2 nyer la.. hehe..:P

anaklaut said...

salam..cikin,

sudah tentu cute mrk ni miss cikin,
:)) nak suruh budak gelak saja..

p/s: teringin nak jadi cikgu?- boleh dialu-alukan..:))

tq sudi singgh memberi komen di blog saya.

p/s: tembikai tu buat jus mesti best.!!

cikin said...

salam anaklaut..:):)

dh sihat k ni..:) murid2 dh rindu nak gelak sama2 cikgu nih..!! hehe..:) *cute la budak2 tahap satu*

macih juga singgah kat sni..:) yup.. buat jus pun sodaaaaapppp..;)

p/s: teringin gak.. tp denga cm susah je nak dpt jd cikgu nih.. huhu..