Tuesday, July 28, 2009

farewell elly..

hari ni last day pn elly yg baru kawin ni kat TM.. sedih lak.. br nak mesra bagai.. elly dh pindah.. *cik cikin kan br je pindah kat tkt 6 tu* tp.. its gud for her to join gov kan..;) kalo cik cikin dapat peluang yg lg baik pun cik cikin akan tingglkan TM gak kot.. huhuhu.. ;P

kat sni cik cikin nak ucapkan kat elly.. moga success selalu.. jgn lupa kitorg yg kat TM nih.. jgn lupa dtg wedding cik cikin nnti yer..;P pastu nak minta maaf atas segala salah silap sepanjang perkenalan kita.. maaf kalo ade terkucil hati ker dlm kita gurau2..;) mohon halal segala makan.. minum.. ilmu.. segalanya la.. :) all d best dear..:) n jumpa lg nnti.. kita jumpa kat lua ke nnti.. foya2.. *opsss lupa pn elly dh ada suami..;P* hehehhe..;)

cik cikin ngn elly..;) frenss selamanya..:D

elly with hadiah from us..;P *ni hadiah dr atas meja kami - kira adiah instant la nih* huhu.. dia kner g lapor diri awal kat gov.. all d best dear..;)

ooohhhh... ni picas masa kitorg lunch td.. makan nasi arab *with ayam yg besar tu - kongsi ngn kak rina 'tudung ijau'.. elly kongsi ngn ika* kak rina bawak nasi impit gak td.. sedapppp...;) *membesar bagai di pam2 la cik cikin.. huhu*

4 comments:

Ika Razak said...

hehe kak cikin pegang ayam tu elok2 kang jatuh tak dapat makan. :)

cikin said...

hehhehehehe... dh slamat masuk dlm perut ni haaa.. hohohoh..;P *bila kita nk start diet ika* huhuhu..

honeylanz said...

sedap pulak tgk ayam tuh!! nasik arab.. x pernah cuba lagi nih

cikin said...

hehehe.. mmg mengancam kak has..;) smpi tokle nak tolak la.. hahhaha..;P