Monday, July 06, 2009

adik -ve yer..!!!

siang tadi *pas lunch* g kat klinik kesihatan kat wisma goshen tu utk buat HIV Test.. skojap jer buat.. alhamdulillahh..:) *korang jgn lupa buat appt dulu yer.. br cepat.. mudah n tak berangin..!!! hoho*

keputusannyer........?!? alhamdulillah... boleh buat cik cikin tarik senyum selebar-lebarnyer..;D


kakak nurse : adik.. adik -ve yer.. kat form ni akak dh tick TIDAK REAKTIF..

cik cikin : ooo.. trime kasih akak.. *senyum lelebar*


p/s: cik cikin ari ni bz sungguh berpindah randah.. kire skrg ni menetap tetap *selagi xdihalau* kat level 6sw la.. hehe..:) *hope esok tak silap naik lift.. hoho*

10 comments:

ijad said...

cantiknya blog...

cikin said...

salam kenal ijad..:)

trima kasih sudi singgah kat sni..:)

honeylanz said...

lega dah kan -ve ;)
berpindah??

cikin said...

hehe.. mmg lega sgt2 kak has..:)

pindah opis je.. opis kat level 45 tu dorg nak rent kat outsiders..;)

f a t i h a t i e said...

a'a, kite 3 oct..x dpt la dtg cikinnye wedding heheh.. xpe, nnt upload pics byk2 k..hihi

cikin said...

hehe.. samela kiter..:) fatihatie pun jgn lupa ul pics bebanyak yer.. hehehe..:)

caluk@cencaluk said...

cepat betul dpt result darah tu yer, berapa tabung dia amik nak test he he

cikin said...

caluk,

hahahhaa... satu titik darah jer..:P:P skejap je dapat.. tunggu dlm spuluh minit dh dapat result dia..;)

Ika Razak said...

macam takut je nak wat HIV test kan,,, tp insya Allah ika pun negatif.

cikin said...

hehe.. insyaAllah... ika pun -ve..:) btul tu.. mmg takut.. takut nak tgk result dia.. huhu.. pas dapat result legaaaa...:D