Thursday, July 30, 2009

mau ke klang la..!?!

jom.. jom.. moh kiter ke klang lg sabtu ni.. nak g checking kad kawin ngn bunting.. pastu nak amik additional order kat kedai 'cintaku'.. pastu nak g pilih kotak untuk kek bahulu tu.. pastu kalo sempat nak discuss ngn mak andam kejap.. TAPI.. td br pas call mak andam.. dia kater minggu ni dia ada kat area bangsar la plak.. huhuhu.. dh la cik cikin sabtu ni nak settle hal kat klang.. tetiber dia ada kat sni lak.. hmmm.. org nak tgk baju.. baju smuer kat klang.. kalo dia kat sni.. jumpa xdapat tgk baju watpe kan.. kan.. kan.. hohohoh..;P *ohh sungguh kurang sopan cik cikin nih..;P*

papepun.. harap2 smuer urusan berjalan dengan lancar... aminnnn...:)


next month.. duit akan mengalir bak air terjun.. sbb nak kner bayar 80% duit caterer ngn duit photog.. huhu..;P ehhh.. TAPI ada juga duit akan turut masuk dlm akaun cik cikin *selain gaji* bulan depan.. "duit hantaran" jeng.. jeng.. jeng.. hohohohoho..;P macih cik abang..;)

9 comments:

As said...

amboi bz nyer bakal pengantin kiter ni... kami dulu kawin pun camtuh.. last minute pun byk lagi menda nak kena settle... huhuhuh...
bila buat kenduri kawin ni.. duit kena spent byk sungguh... huhuhu.. mmg bak air...

dotblogspotdotkom said...

biasa la tu....kalu dok sebut kenduri kawen tu... emmm duit macam air sungai ngalir... alahaiiii pelajaran yg x diajar kat sekolah tu....

caluk@cencaluk said...

selamat pergi klang

anaklaut said...

salam...(bakal puan cikin),

apalah sangat duit yang mengalir jika dibandingkan dengan nilai kebahagiaan yang akan cikin kecapi tak lama lagi..

anaklaut dari jauh mendokan segala urusan berjalan lancar.

saya tumpang hanppy.:))

cikin said...

kak as,

hehehe.. btul tu.. mmg banyak nak kner spent..;) jd jemputla dtg beramai2 yer ke kenduri cik cikin nnti..;P hehe..;)


pakcik,

hahaha.. mmg kat sekolah dorg tak aja mender tuh..;P


caluk,

aminn... moga semuanya berjalan lancar...;)


salam anaklaut,

hehe.. btul tu..;) aminnn... moga segalanya berjalan lancar..;) jemputla dtg nnti yer.. sama2 tolong memeriahkan lagi majlis cikin nnti..;)

ana Yg Ceria said...

uit sabar jer la..dh dpt ekk duit hantaran bestnyer..ana nyer time after raya hoyee..huhuu

cikin said...

ana,

hehe.. lum lg.. tunggu bulan depan br dapat.. hohohoo..;P

Ika Razak said...

kak cikin ape salahnye .. masukkan duit yg selain gaji tu ke akaun ika jugak.. sharing is loving .. heheheh

cikin said...

ika,

sbb sharing is loving la en tunang sharing ngn akak jer..;P hahhahahah..;P