Tuesday, July 28, 2009

tag from anaklaut


huhu.. sorry lambat buat tag ni anaklaut.. ;P sebenarnya, homework ini cik cikin dah terima lama, cik cikin minta maaf pada anaklaut kerana lambat menyempurnakan homework ni.. jangan denda cik cikin ya...! ;)

1. Bekas kekasih saya adalah : - yg pertama dan insyaAllah yg terakhir - En Tunang tersayang..;)

2. Saya sedang mendengar :- lagu 'jika' kat blog anaklaut..;P

3. Mungkin saya patut : gosok baju sekarang..

4. Saya suka : bila org sekeliling saya happy..:) dan org yg saya sayang happy...:)

5. Sahabat-sahabat baik saya : smuer saya sayang..;)

6. Saya tak faham : nape sayer lmbat sangat dapat surat dr HR..??? tunggu bulan 12..??? huhuhu..:(

7. Saya kehilangan : kawan opis saya.. elly last kjer kat TM ari ni.. huhu

8. Ramai yang kata : saya comeii..?!?!? *ooohhh sungguh perasanla kamu cikin..;P*

9. Cinta itu adalah : bahagia..

10. Di suatu tempat, seseorang sedang : tgh cuci muker..

11. Saya akan cuba : buat yg terbaik dlm smuer segi.. bucu.. lereng.. bukit.. heheh..;)

12. Ayat SELAMANYA membawa maksud : hingga ke hujung nyawa..

13. Telefon bimbit saya :comei cm tuannyerrr.. ahakksss..;P

14. Bila saya terjaga dari tidur : alhamdulillahhh.. saya masih diberi peluang untuk bernafas lg tika ini..:)

15. Saya paling meluat bila : ntahhh...

16. Pesta/Parti adalah : bising... gamai orang...

17. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah : rabbit.. kucing.. koala.. anak ayam.. anak itik.. beruang.. smuernyerla..:)

18. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : semua peringkat saya suka..;)

19. Hari ini : m'tilah lg baik dr smlm.. ;)

20. Malam ini saya akan : gosok baju utk pki g kjer esok..

21. Esok saya akan : pergi kjer...

22. Saya betul-betul inginkan : segalanya berjalan lancar... aminnnn...:)

23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini : comeinyer budak nih...!!! hahahahhaha..;P *tolong jgn meluat yer.. sape lg nak puji kalo bukan diri s'diri kan..;P*

24. Pusat Membeli belah atau arked permainan : g mid valley la.. dekat gn gumah.. hoho..

25. Makanan barat atau Jepun : smuer taram.. asalkan halal dan menyihatkan..:)

26. Bilik yang terang atau gelap : kalo nak tdo.. gelap la.. kalo berjaga.. terangla..:)

27. Makanan Segera adalah : makanan yg ada depan mata n bole terus ngappp jer..;P

28. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang : hehe.. jelesla tu..;P

29. Siapa yang anda mahu TAG: sapa-sapa yg sudi.. silalah wat yer..;)

5 comments:

anaklaut said...

salam...cik cikin,

tq jawab tag anaklaut...tak pe..lambat pun tak pe..:))

Ika Razak said...

macam dah penah buat je yang ni ... hehehe ....

cikin said...

salam anaklaut,

hehehe.. same2..:) takpe kan lambat..;)


ika,

hehehe... yup..;) serupa..;)

honeylanz said...

dah pernah buat gak tag nih ;)

cikin said...

hehehehe..;P takpe.. wat je lg kak has.. tak pun grab je award tuh.. hohoh..;P