Monday, July 20, 2009

ooohhh.. not invited...

im not invited..??? hmm.. takpe..;) smuer bloggers hv their right terhadap their blog kan..:) dan saya respect her decision.. maybe ada some of her writing quite p&c for me and other bloggers to read it..:D or maybe only me 'not invited'...;P saya paham.. kan kiter satu bangunan.. maybe sesi luahan rasa tak dapat dijalankan dengan berkesan jika saya membacanya.. wahhahahaa..;P *giller sadis ayat* but anyhow.. saya xkisah.. my relation with her in real life *at TM* is the main matter.. so far.. alhamdulillah.. kitorg ok jer..;) buddy.. buddy lg..;) *ohh adakah hanya cik cikin yg berperasaan begitu.. harap perasaan saya betul.. hohohoh* but kalo saya ada terkucilkan hati si penulis itu, mohon maaf dipinta ya..;) *masih pening.. ape yg cik cikin dh wat yer.. td kat tpt kjer ok jer* or maybe empunya blog mmg nak private kan blognya..;) *sila respect org lain punya pilihan cik cikin!!!! yaaaaa saya akurrrr* hehehehee...;P

dlm gumah ni terbau2 cempedak yg dh masak ranum yg cik yati *jiran kami yg baik hati* bagi td.. sedapppnyerrrr... xsaba nak tunggu ayah kopekkan cempedak tu.. hhehhe..;D

12 comments:

hazila said...

cikin, entah entah dia dok mengutuk cikin kot! hahahaha.....gurau je. Anyway kita respek je lah other people's right.Kalau goreng cempedak jgn lupa hantar kat akak sepinggan ye...

aRe_uDear said...

cik cikin terperasan jer tue kott.. xder ape lah kawan tue.. ape yag penting??? cikin tlg sambgkan ayat tuh erk.. ekekeee... ;)

cikin said...

kak hazila,

hahahhahaa...;P btul tu.. kiter kner respek ngn people's right..:) baru aman bahagia sentosa harmoni selamanya.. ecehhhh..;P *takut xsempat nak goreng cikin dh bis ratah cmtu jer* hohoho..;P


are_udear,

heheheh... btul tu.. perasaan cikin yg berlebihan nih..;P ape yang penting??? kerjaaaaasamaaaaa.. heheh..;D

Fuchsia~ said...

ish kekadang mmg segan la nak bg org yang knal kite baca our blog. especiallynyer kalo satu opis ni. nanti kang takut orang ingat kite ni terover syok sendiri lak cikin ^-^

honeylanz said...

x pe blog akak open to all..hehehe.. jgn sedih2..

cikin said...

fuchsia~,

hehehhe.. sbb tu cikin paham..;D yg penting kitorgnyer relation kat opis segar mekar lg berbau harum suci dah memadailah bg cikin...;) *ecehhh ayat jiwang tak..;P*


kak has,

best22222.. hehehe..;D macih akak..;)

As said...

cikin dia nak privasi la tuh... kang takut kantoi la..maklum la 1 building... sabo jer la...

cikin said...

kak as,

heheheh... tau.. tau.. paham... hehehe.. tula.. m'ti xselesa dia kalo teserempak ngn cikin yg bacer blog dia nih kan.. hohoho..:P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bak cempedak goreng 25 ulas....

hahahhaha

cikin said...

kak yanie,

tu nak rasa ke melantak tu..;P;P hehehe.. *jgn mare kak* ;D

Ika Razak said...

oooo.. ari tu kan ika tak tau ika tertekan ape ntah.. sume orang tak boleh view ika pny. Ika sendiri pun tak boleh bukak ika pny blog alalala.. jangan la kecik ati kak cikin.. skarang kak cikin boleh view balik.. hehehehhehe... jangan la merajuk ye.. patut la dah takde komen dari kak cikin..

cikin said...

ika,

hahahahaha..;P yeker..;P br nak masuk mode sedey.. dh kner masuk mode teharu plus gembire..*wink.. wink* hehe.. ;P tak merajuk la..:) kan tu hak individu.. eceeehhhh... hohoh..;P yeyeyyee.. leh lawat blog ika...:D