Saturday, July 18, 2009

dh kurus ker..?

belum lagi.. sedang dalam proses nak kuruskan badanla nihhh *walopon makan kadang2 fail utk berdiet* huhuhu.. td g menguruskan badan.. pastu dlm kul 4pm pegi mid valley lak.. bersiar2 ngn my mom.. cidah n cidin.. pastu singgah kat pizza hut utk hv our late lunch *ooohhh diet ku fail lg* tp kali ni cik cikin berjaya tahan diri dari minum air berais byk2.. tak sampi suku gelas pun cik cikin minum air berkabonat tu... hohoho..;P *amat berjaya okeyyyyy*

pastu jalan2 lg.. beli barang sket2.. pastu before maghrib balik gumah.. *teserempak ngn ayah ms ayah nak g surau*

currently kitorg tgh bertungkus lumus nak buat kek kukus.. *percubaan petama bg keluarga kami ni.. chaiiyoookkkkk!!!!*

5 comments:

asleenda said...

ya yayyy...
antor la kt sy skit kek kukus tu nnt erkk...
nk gak rase...hehhe..

caluk@cencaluk said...

nak diet posa sunat banyak2 he he

cikin said...

asleenda,

hehhehee.. mehla dtg umah.. tp kener dtg cecepat.. nnti abis.. hohohoho..;P:P


caluk,

tula.. mmg plannyer cmtu.. tp... hhuhuhuuhuhuh..:P:P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kalau baca blogges yg nak kawin
mesti ada agenda nih

nak kurus...hahah

akak pun tgh diet nih

lalala

cikin said...

hahahahha... tu la kak yanie..;P nak tgkap gamba m'tila nak nmpak kurus sket *wahhh.. cm makin naik je badan cikin skrg nih* hohohoh..:P