Friday, July 10, 2009

ok takyah smpi buat muker yer..!!!

hmm... macam2 org.. macam2 pe'el dia kan.. sblm ni kan cik cikin ade mention yang cik cikin dh pindah tkt 6 kan.. so, file2 yg kaitan ngn IT takdola ceq bawak turun bawah.. tinggl je la kat 45 tu kan.. ari ni janji la kawan cik cikin pn zulia ni nak tgk2 file yg tinggal kat atas utk bawak tkt 32 *IT* ingatkan zulia naik 45 sorg je.. guper2nyer ade lg sorg hamba Allah ni ikut..

cmni citernyer.. manerla cik cikin tau yg file2 IT yg cik cikin letak kat kabinet blakang tu smuernyer org IT dh bawak turun *diulang skali lagi cik cikin berada di tkt 6.. maner nmpak ape yg berlaku kat 45 kan* sbb tu janji ngn zulia nak g tgk2 kot2 ade file IT yg tetinggal lg kat atas.. guper2nyer org IT dh bawak turun smuer file g tkt 32.. ala, namepun nak tgk2 whether ade lg k tak file.. so, kalo takde takpe la.. kalo ade, kitorg bawakla turun.. tu pon big matter ker..?!?!

cik cikin : ooo dah takdela zulia.. ari tu shikin letak kat kabinet ni.. dengan kabinet2 skali dorg angkut yer.. hehe..

zulia : tula xde dah..

hamba Allah : ari tu kitorg dh bawak smuer turun dah..!!! *dengan muker ala2 bengang ngn cik cikin*

cik cikin : oo.. maner shikin tau korang dh bawak ni smuer.. ari tu call melly dia cakap tak sure.. sbb tu janji ngn zulia nak naik tgk2 whether ade lg k tak...

hamba Allah : dah.. dah bawak smuer dah.. maner ade lg...!!! *siap jeling2 lg kat I tu sambil buat2 muker*

cik cikin : hmm.. maknenyer takdela lg file kat sni.. sorry yer.. *dlm hati.. maner aku tau xde.. dah cik cikin pun cakap ngn zulia ari tu nak naik sbb NAK TENGOK WHETHER FILE ADE LG K TAK JE.. so, no big deal la kan.. JUST NAK TENGOKKKKKK *

hamba Allah : *buat muker tegang ngn bengang lg sambil tulis ape ntah kat kertas*

cik cikin : maaf la.. shikin tak tau dorg dh bawak smuer.. and TAK PAYAHLA SAMPI MASAM2 MUKER macam tu.. *sambil beredar jalan ke depan..

huhhhh mmg bengang giller cik cikin maser tu.. kan dh cakap nak tgk jer whether ade lg file k tak.. dh takde.. takdela.. name pun nak TENGOK JER!!!

dh lame2 tu *hambe Allah tu dh turun 32* zulia pun tanyer...

zulia : cikin.. u cakap ape kat blakang td.. u mintak maap ek..

cik cikin : a'ah.. dh org tu tunjuk muker siap jeling2.. i tak sukerla cmtu.. kiter kan nak tengok je.. *dlm hati.. tak sangke org yg aku kenal cmtu gupernyer perangainyer.. - tp xdela rapat sgt ngn dia*

zulia : hmmm.. bia jela..

cik cikin : hmmm... tula.. *tp mater dh tekedip2 nak tahan nangis sbb geram sgt*

13 comments:

Annaster said...

ala ala cian cikin neh..
sabar ekk.. senyum selalu k..
tgk kucing ke?

cikin said...

hehe... mmg saba tu... *siap mintak maap lg* hahaha..:P:P tula.. nak tgk gamba kucing timmy la.. sejuk sket mater.. hehehhhh..:D

nf.daisy said...

sabar yer cik cikin.tu mesti tgh period tuhh (**erk,laki ke pompuan?)hehe

cikin said...

nf.daisy,
hehe.. angin semacam jer.. ye kot pe'od.. *dia pompuan* hhoohoh..:P

ain said...

sabo aje la!!!

cikin said...

hehehe... btul tu kak ain.. sabarkan jela..:) *maybe dier tgh ade prob kot.. tu yg angin semacam*

c-idah said...

bendera jepun naik kot..hakhakhak

cikin said...

hehehehe... cikin pun rasa cmtu la akak..;P

aien said...

bendere russia naik kot wakakkaa...

hamba Allah itu perlu mgambil terapi ketenangan kui kui kui...

honeylanz said...

sabar2x.. hehehe mcm2 ragam org ni..

cikin said...

hehehe.. tula.. macam2 ada... ;P

Ika Razak said...

kak cikin jgn la sedey2... buat tak tau je dgn org tu... skrg kak cikin kan kat tingkat 6.. huhu

cikin said...

hehehehe... sedey skejap jer.. ms tu jer.. ;P