Sunday, September 01, 2013

Ayer Keroh home stay

Salam semua....:)

Ini cikin nak promote home stay cikin yang kat Ayer keroh, Melaka..:) Kalo korang pegi Melaka n nak cari tempat penginapan... Maila bermalam di home stay cikin kat Ayer keroh.. Hanya RM150 semalam.. Dekat dengan MITC, taman buaya, taman Rama-Rama, zoo Melaka, safari night.. Dan macam-macam lagila..

Home stay ni Ada 3 bilik tido.. Semuanya katil queen size, Ada aircond Dan kipas siling.. Lepastu kitorang pon Ada sediakan peti ais, Mesin basuh, kerusi urut Dan banyak lagila.. Nak detail lagi click la link ni.. ayerkerohhomestay.blogspot.com/ untuk tempahan boleh hubungi En Junid: 012-3508623 atau 012-3553140 atau pon En Murad: 013-3627077... Jomla bercuti di Melaka lepastu jangan lupa bermalam di Ayer keroh home stay cikin tau..:)





Saturday, March 03, 2012

Kompang

Sekarang ni hakim setiap hari mesti nak berkompang.. Dulu masa baby, hakim tengok kompang rilek je.. Kalo baby lain ade yang nangis sbb bising tp hakim rilek je.. Appy je tengok kompang..

Jadinyer kitorang pon nak carila satu kompang utk dia main.. Yela sik tepuk tin ngn tupperware or penutup tin je.. Sianla kan..

Hari ni alhamdulillah dapat dah belikan hakim satu kompang.. Yeayyyyy...;-)


Monday, February 27, 2012

Belon yg meriah

Sekarang kat umah nenek ada 4 belon love.. Bila tanya hakim sapa punya.. Dengan lajunya dia jawab 'kim nyer'.. Hehe..;-)


Sunday, February 26, 2012

Ipad2 vs balloons

Pagi td nenek menyuarakan hasrat mau miliki ipad.. Tuptup ptg ni juga nenek dapat ipad2.. Wahhh best sungguh..;-) hakim pulak tumpang gembira dapat belon dgn byknya ms kitorg pergi mv td.. Yippieee..:-D


Friday, February 24, 2012

Testinng2 123

Mencuba cubaan dicuba bercuba2