Saturday, July 04, 2009

tin!!! tin!!! hehe..:)

seperti dlm n3 cik cikin yg lepas, cik cikin ade mention ape yg patut dibuat sbtu ni ngn En Tunang kan..:) alhamdulillah cik cikin manage to tempah kad kawin ngn banner td..:) alhamdulillah.. Allah permudahkan segala urusan kami..:) kedai tu kedai first kitorg masuk.. and tak sampi 1 jam kitorg kat stu, kitorg dh start isi borang utk tempah kad kawin ngn banner kat stu.. *cepat kan* mender ni jd cm ms cik cikin ngn En Tunang decide baju sanding sungguh mudah, cepat dan tak banyak songeh *eh yeker..?!? bukan kner tuka ini.. itu.. saner.. sini ker..?!?*

td pun cik cikin manage tu
  • kad kahwin & bunting dh tempah
  • g kedai 'Kerayong foods' nak tgk sample kek bahulu ngn kotak dia - DONE tp still dlm pertimbangan lg.. huhu *td turut melawat kek bahulu meru*
  • g kedai 'cinta hati' nak amik barang2 yg order mei hari tu..DONE
  • g survey paper bag - maroon (kenduri nikah) & gold (resepsi) - 045 p/pcs..:)
  • confirm gn En Tunang bju ape nak pkai ms betandang nnti - nnti dulu!!
  • nak confirm kan jugak bju utk tukang kipas kitorg nnti - PENDING!!
  • beli bunga manggar *ohh ni mungkin kene postponed dulu*
  • survey bunger kecik2 kaler merah - utk deco bilik nnti - cari ngn cidah
  • decide tentative program kat kenduri dua2 pihak cmner - PENDING!!
penat sangat nih.. sok la ul picas ya..;)

4 comments:

Upcoming Big Day said...

teruskan usaha ya cik cikin..
chaiyok2.. mcm byk lg nak setelkan tu.. heheh..

cikin said...

hehehhe.. tula.. takpe2.. same2 kiter chaiyokkk yer..!!! ;D

c-idah said...

kasi gempak eh...:)

cikin said...

kak c-idah,

hehe.. majlis cikin nnti xdela gempak pun.. biasa2 jer.. :) kalo kak c-idah datang tu yg jadi gempak tu.. heheh..;) jemput datang tau nnti..:D