Tuesday, July 07, 2009

New life @ new palace

hehe.. tak beragak statement kat atas tu..:P ok.. strt from pg td.. bermulala life cik cikin kat opis baru ni.. duduk agak jauh ngn bos.. *selang 2 meja je* so far ok.. tp still dlm proses pembiasaan *eh ade ke perkataan tu*.. kat lvl 6 ni agak ramai org.. n gamai muker2 yg cik cikin xfamiliar.. apeapepun.. im here.. so knerla biasa2kan.. :D chaiyokkk!!!

13 comments:

caluk@cencaluk said...

istana baru yer he he

anaklaut said...

salam cik cikin,

selamat masuk opis baru..

keje rajin2 ya..

As said...

ya la... tempat baru... mood pun baru.. heheheh

c-idah said...

selamat menyesuaikan diri yek...
keje rajin2..
t cepat naik gaji..:)

cikin said...

caluk,

heheheh... sesekali perasan dok kat istana best gak kan..;P


salam anaklaut,

macih2..:)tpt baru ni bos tak nampak kepala cik cikin.. tiap kali nak tau cik cikin ade k tak m'ti dier panggil dulu br cik cikin dongak.. hohoho..:P


As,

betul tu.. mood pun baru.. sesekali berubah angin pe salahnyer kan..;P


kak c-idah,

macih2..:) tgh usaha sesuaikan gak ni.. hehhee.. btul tu.. untung2 leh dapat naik gaji.. aminnnnn... heheh..:):D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ada abg2 hensem tak?

hehheheh

cikin said...

uihhhhh... adaaaaaa... maila sni.. hehehhh ;P

pink-perang-brown said...

uikss.. pindah opis baru ek. kat mana, jln semarak? hihi.. just a guess.. :)

cikin said...

pink-perang-brown,

takla.. kat menara TM gak.. tp lain2 floor jer..hehe ;P

pink-perang-brown said...

oo yeke. dulu pun kite kat menara TM. tapi skang dh pindah annexe 2 dah. dekat2 la pulak ofis kita yek. ni mesti selalu terserempak dlm lif ni. haha..

cikin said...

hahahaha.. tula.. cikin pun dulu slalu gak g annexe 2 nih.. kalo teserempak nnti tego2 la tau.. kekadang cikin ni jalan menonong jer.. kiri kanan xnmpak dh.. hoho..:P

Ika Razak said...

hehehe nnt kene tukar tempat lagi.. hahahah

cikin said...

huhuhuhu... adoi aiiii penatnyer...:P:P