Sunday, August 02, 2009

cerita ceriti smlm..

smlm.. dlm kul 11 suku ayah anta g stesen komuter angkasapuri.. ayah tunggu + tgk smpi cik cikin selamat duduk tunggu komuter tu.. *cik cikin siap lambai2 kat ayah lg ms tgh duduk tunggu komuter tu.. hoho..;P*

tiba2 nak tepek gamba ms tunang cik cikin ari tu lak..;P *ni tgh gelak2 ngn mak ngah..;)*

tgh nak snap pic tu.. tetiber mak ngah buat aksi yg mmg buatkan cik cikin tak tahan nak tegelak.. hoho..;P *comeikan mak ngah..;)*

kk sambung citer smlm balik.. pastu dlm 5 - 10 mins cik cikin tunggu.. komuter pun smpi.. seperti ari tu.. En Tunang jemput kat stesen klang..;P pastu g gerak tgk kad.. betul2 sket.. alter2 sket.. tambah2 sket.. byr duit kad sket.. agak2 dah puas hati.. kitorg pun gerak g kat kedai 'cinta hatiku' nak amik additional order hari tu.. oohh ms ni sempat gak cik cikin grab bunga manggar skali *cik cikin dpt potongan harge istimewa* and tuan kedai jugak bg free 2 gabus utk cucuk itu bunga manggar..;) *macih tuan kedai..;P*

pastu kitorg g makan2.. solat2.. jln2.. pastu solat lg.. *solat asar lak* pastu dlm kul 5.30pm gerak g kat berkat a.k.a tpt bahulu tu sbb nak pilih kotak.. then.. jln2 lg.. sempat singgah pasar mlm kat SA lg.. hoho..;P - n kat saner cik cikin bertemu ngn surau bergerak ni.. bgus kan dorg.. siap sediakan tpt solat kat pasar mlm lg..;) n this kredit to MBSA..;) pastu balikkkk..;) macih En Tunang sbb teman cik cikin smlm..;)

surau bergerak..;) ada ruang utk laki2 dan perempuan.. siap ada tpt amik wuduk lg..;) *plus ada telekung yg bersih.. n kipas.. mmg selesa la..;)


okey.. skrg nak citer pasal hari ni lak.. lunch ari ni mak masak siput masak lemak ngn keladi.. sup sayur... sambal ikan bilis.. tauhu gn tempe goreng gn pencicahnyer sambal kicap.. ngan asam pedas ikan..:) meriahkan.. hehehe...;)

masakan mak mmg marvelesss... sodaaaaapppppppppppppp...;)

4 comments:

honeylanz said...

wah.. sessi dating la smalam ;)
n lauk tu sedap2 sungguh

cikin said...

kak has,

hehehe.. settle checklist sambil berdating..;) mmg sodapppp.. smpi jilat jari..;P

Ika Razak said...

wa.. sedapnye.. nak makan lapar la..

cikin said...

sabar ika...... berbuka nnti makan sedap2 yer..;)