Monday, August 17, 2009

aishh bikin spoil mood pagi org la..!!!!

sukatila org nak park keta kat mane pon.. sblm park tu cik cikin dh tgkla.. smuer keta MMG boleh kua.. maner ade block keta maner2 ponnnn..!!!! pastu MMG ADA PETAK PARK KAT STU..!!!!! cumer tekebelakang sket sbb wira tu park depan sgt.. alaaa telebih kebelakang sket pon mmg smuer org ada SPACE YG BAGAK luas utk kua la..!!! kan mmg ade petak parking kat stu..!!! tekelua sket je pon sbb wira tu..!! HAMPESSSSSSS LA..!!!!

sukatila org nak park kat stu...!!! aisssssshhhhhhhhh makcik nihhhhhh... cm keta dier BAGAK sgt je sampi tokle nak kua klu org park kat stu..!! geram2... kalo tak reti nak kua kalo park kat tpt yg teceruk tepi tu JANGANLA park kat stu...!!!!!! sbb kan mak pon malas nak denga MAKCIK tu bising2 tepaksela cik cikin park kat petak park kat belakang cik cikin.. same je ponn.. pastu bila kitorg dh siap park kat tpt baru tu.. dtgla satu keta ni.. dia lak yg park kat tpt cik cikin park td... haaaaa.. padan muker makcik tu.. DAH MMG KAT STU TPT PARK.. mmg la org dok park kat stu.. kalo tak reti nak kua keta bila letak kat tpt teceruk tu.. lenkali JANGAN PARK KAT STU..!!!! bikin hati panas je.. tp sbbkan satu building.. dlm marah2 ttp kner senyum.. yela kan dia PANGKAT MAKCIK!!! tp terkureng gakla td bila time start enjin balik tu.. 'mengaum' gak la si hitam cik cikin tu.. *tanda protes.. hohoohoh..;P

13 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>>tu dia cik cikin dah mengamuk

hehhehehe.......aummmmmmmmmmmmmm

cikin said...

heheheheh... tak marah.. geram je.. hohoho..;P

kirana said...

Uihhhhh... meh Kirana tolong ngamuk!

Hahhhh... tu la mase amik test driving dulu, rasuahkan tutor. Pastu gi beli plak kete besor2. Len kali pakai je basikal. Tak nyusahkan org len. Tak yah parking pon, angkut je basikal tu bawak masuk dlm ofis. Huuhhhhhh!!!!

Adeehhhh... mintak kopi panas secawan jap!

dilla-ady said...

waaaa....garang gak cik cikin ni ye...hikhik

cikin said...

kirana,

hehehee.. meh kirana dtg sni tolong halau nyamuk sket.. hehehe..;P *kopi panas siap..!!! hohoho..;P*


dilla,

hehehe.. garang kt belakang je.. dedepan takutttt... hohohoh..;P

Ika Razak said...

wa.. kak cikin mengamuk?? first time ni.. :P

asleenda said...

bce n3 cikin dlm nada marah...hehheheh...sy pun angin dgn org yg tak pndai nk parking kete leklok nih..mnyusahkan org je...

honeylanz said...

pagi2 dah geram yea... jom g minum teh ais...akak belanja ;)

cikin said...

ika,

hehehe.. geram skejap je.. naik lift dh ok dah.. hohoho..;P


leenda,

heheheh.. tak kisah pon org yg parking senget sket2 nih.. maybe dia mmg tak reti parking sgt kot.. huhuh..


kak has,

heheheh.. jommm2.. hehehhe..;)

Miss Shareeda said...

sila bertenang cik cikin.. hehehe.

sy ada kepantangan, bila org nak kuar parking terkial-kial. padahal blh nampak dah ada yg menunggu masuk parking tu. isk.. wat tension je..

Time wait for no man..heheh

cikin said...

shareeda,

hehhehe.. saya pun cm rasa kureng sket ngn org yg hegeh2 kua parking *bukak beg.. belek hp.. pkai bedakla.. borak bagai la* sedangkan org dok tunggu nak masuk parking tu. haishhhh....;P

caluk@cencaluk said...

kau nak aku tolong park kan atas keter makcik tu tak he he

cikin said...

caluk,

hahaha.. sungguh kejam..;P;P;P