Tuesday, August 18, 2009

kuih raya..?!?

tahun ni maybe tak sempat sgt nak buat kuih raya bagai.. maybe mak akan buat almond london and cik cikin buat cornflakes.. *eh bukan tetiap tahun cenggitu ke..;P* heheheh... cik cikin dh order kuih tart nenas ngan jen.. pastu yg lelain2 tu tunggu jualan kat lobby menara tm la.. hopefully tahun ni ada jualan raya lg kat menara.. senang la nak shopping kat bawah opis ni je.. hoohohoh..;P erm.. ooohhh kerepek jgn dilupa yer.. gamai penggemar kerepek kat umah cik cikin nih.. hohoho..;P


td baru selesai bayar 80% duit caterer.. alhamdulillah... moga dipermudahkan segalanya.. aminnnn...:):)

13 comments:

honeylanz said...

wah.. sudah ada pic biskut raya dah nampaknye... ;) suka tart nenas nih..my fav

anaklaut said...

salam..

wah..kuih raya dah ada ni..kuih yg anaklaut suke ni cikin.


tq singgah anaklaut

caluk@cencaluk said...

he he posa dulu lah

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> mak cik poah kat AS....
tiap2 tahun jual biskut jem tart gulung

ramai yg order...
cik cikin tak mo rasa keR?

hahhahhah kena pi AS [aloq staq ] la k....hahahhaha

pssttt.....order kueh aper kuih bakal mak mertua?

hahhahahha

Ika Razak said...

heheh tahun terakhir beraya sebagai orang bujang ek kak cikin.. :P..

Ye moga dipermudahkan semuanya.. Aminnnnnnnn..

cikin said...

kak has,

heheheh... fav cikin gak tu..;) tp suker yg banyak jem.. hohoho..;P


salam anaklaut,

hehe.. samela kiter.. cikin pon suker kuih ni.. ;)


caluk,

hehe.. order dulu..


kak yanie,

jauhnyer AS... huhuh..;P psssttt.. hehehe.. kner belikan ek.. hohoho..;P

cikin said...

ika,

heheehe.. insyaAllah... akak pon tak teringat thn ni last raya sbg bujang.. insyaAllah... aminnn...:):)

dilla-ady said...

cikin, gebu tul ek tat tu..mesti mabeles ni rasenye..

jap jek ek mase berlalu, pasni nak pose, nak raye, pastu cik cikin da jadi bini org da...hikhik.

tak lame lagi jadi mak org lak..leh le join dilla...ahaks..

c-idah said...

alahai...

dh rasa suasana nk raya la pulok..
alahai...

cikin said...

dilla,

heheheh... mmg marbeles tart yg cikin order tu.. hehehe..;P insyaAllah.. aminnn...;)


kak c-idah,

hehehe.. tula.. dh nak pose.. pastu dh nak raya..:):)

Dayu said...

dulu masa dayu keje kat wisma UOA tu pun,puas memborong kuih raya kat bawah tu..
mcm2 kan ada jual
setiap jumaat pun ramai org niaga kan

anaklaut said...

salam..

tq singgah memberikan ucapan tahniah pada anaklaut

cikin said...

dayu,

hehehe.. btul tu... byk2.. smpi rambang mater maner nak beli.. hohohoh..;P


salam anaklaut,

tq gak sbb sudi singgah kat sni..;)