Thursday, August 06, 2009

duduk kat opis ngn mask..?!?

mmg kobar2 btul kitorg nih kan.. topeng ni kak bai yg bg kat kitorg.. bg menghargai pemberian kak bai ini, kitorg pun pkaila topeng ni..;) *semua gambar belas ikhsan dari cik ika comei kita..;) thanks ika.. akak tepek picas kat sni gak ye.. hoho..;P

ni cik jenab ngn gaya ninja nya.. *btulla ika.. jen dh cm ninja dah.. dhla mater sepet.. hoho..;P* jennn jgn mare yer..;P

ni cik cikin.... tgh on the phone ngn customer.. *tp sempat posing lg tuh.. hohoho..;p*

kak ani yg pkai mask bawah lubang idong..;P

ni la peng sponser picas cik cikin ari ni.. hehehe..;P cik ika yg comei..;)

9 comments:

anaklaut said...

salam...cikin,

bagus..pakai topeng..jaga keselamatan tu..:))

c-idah said...

anak2 g sekolah pun kena pakai sekarang..

suka anak2 pakai menda nie..

Ika Razak said...

hehehehehehehhe..... comel kan sumenye.. ????

asleenda said...

cikin..kite yg pkai tudung ni ssh sket nk pkai mast tu kan..nk kene selit dlm tudung bagai...adehh
klu free hair tu senang jerk..selit je kt telinga..dah setel..hehehhe..

caluk@cencaluk said...

macam ninja lak he he

cikin said...

salam anaklaut,

hehehe.. btul tu.. jaga keselamatan kan..;) *tp pkai satu jam je.. hohoho..;P*


kak c-idah,

hehe.. comei je kan dorg smuer..;)


ika,

hehe btul tu.. smuer comei2 belaka.. terutamanyer cik cikin nih.. hoho..;P


asleenda,

haaaa.. btul tu.. susah sket nak selit2 kat telinga nih.. hehe..:P


caluk,

hehehe.. mmg serupa kan.. ninja yg comei..;)

Dilla Zaidi said...

isk..mcm2 sakit ek skang ni kan cik cikin..da nak kena jadi ninja bagai kat ofis bagai...

pasni agaknye kena pakai baju besi lak kan baru le sume selamat, virus susah nk lekat..hikhik..

honeylanz said...

mmg weekend ni kitaorg x ke shopping complek. mkn pun kt rmh aja. risau!!! naik turun lift pun pakai mask gak dah. bila la nk reda kan...

cikin said...

dilla,

hahahhaa... baju besi..?!? hhehe.. alamat tetiap hari lmbat la ke opis.. nak kner sarung bj besi dulu.. pastu nak jln pun cm susah je nak melangkah.. hohoho..;P nauzubillah....:)


kak has,

tu la.. pasar malam pun skrg ni tokle g sgt.. huhuhu.. takut kan..