Monday, June 15, 2009

Hapdet list

another 3 mths 2 wks 3 days to go.. uhhhuuuu... tolak sbulan pose ramadhan.. tolak seminggu cuti gayer kat kg.. tolak seminggu wat persiapan gayer *buat kuih tu.. ecehh* kire tggl lebih kurang 2 mths je nak kner biskan preparation tuk kawin nih.. dh start bulan ramadhan m'ti dh xmo jln2 cr barang2 lg kan.. xmo la ms tu lak nak tekeja2 g settlekan dokumen bagai.. *tp kalo tepakser redha jela* hmmm..

bln depan (bulan 7) nak g cr gn tempah kad kawin + bunting (ade sape2 tau kat area kl-SA-Klang maner yg murah).. *nape x start cr bulan ni..? jawapannyer.. malasss..!!!* hehe.. bole tak..:P bulan depan br nak cari kertas utk wat paper bag.. ade sape2 tau kertas tu kat maner yg lawo2 + murah2.. hehe.. bln depan gak nak start decide bebetul ape nak bg ms kenduri nikah ni.. n bulan depan gak nak kner buat final decision nak tempah kat maner kek bahulu utk org dtg kenduri nnti.. hmmm.. bulan depan gak kner pi buat HIV test.. huwaaaa.. banyaknyer... ohh luper.. bulan ni gak kner kompem ngn En Tunang.. ms betandang nnti nak pkai bj ape.. kang cik cikin bantai pkai baju kurung biaser yg kaler2 kang..

bulan depan-depan (bulan 8) mmg kner settlekan bab mengebook atok kadi nih.. kner pastikan smuer dokumen nak kawin dh lengkap *uihh excited nyer cik cikin nih* bukan ape.. diulangi lagi.. saya takmola time bulan poser kner jln2 usung dokumen tu.. huhu.. time nih nak beribadat lebih sket.. *ecehhhh* haaa bulan ni gak kner pi amik tempahan bunger telur ngan bayar duit kat kedai tuh.. dengan beli bunga manggar *eh xawal sgt ker beli* -lantakla bukan cik cikin gajin pun nak g kedai-medai nih.. so beli skali senang.. pastu simpan dlm kotak.. kann..kann.. kannn..

uhuuu... lupa2.. pas balik gayer nnti kner pegi beli guler2 gn coklat utk isi dlm paper bag ngn utk bebudak nnti.. hmmm... ooh bila lak nak pi cr kerusi utk mini pelamin nih..?!?

oh yer.. bila tgk kwnkawan bloggers yg kawin amik video cm best jer.. nak jugakkkk!!! uhuhu..


ape yang penting.. kerjasama.. ape yg penting.. kerjasama.. lalalala..

3 comments:

anaklaut said...

salam....singgah..nice entri.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lalalala....
cibuk nyer dia dengan persiapan kawin....almaklum ler...kita lom kawin..tak ada pengalaman...

hehhehe....(^_^)

cikin said...

anaklaut, salam singgah..:) thanks.. urs too..;)

yanie, hehe.. tula.. hehe.. hopefully sempat.. aminnn..:) ala hanie, insyaAllah sampai gak masa hanie nnti.. aminnnnnnnn..:)