Saturday, June 20, 2009

Dadih..?!? kertas..?!?

best2..:) ari ni mak buat dadih.. mlm kang dh bole mkn..:) mak buat dadih coklat.. sedapnyerrrrrrrrr..:):) saaaaayyyyaaaaaannnnngggggggg makkkkk...;)

oh ya.. spt yg dayu cakap kat brickfield ada kertas memurah.. so, cik cikin n mom n ayah g la survey2 kertas kat brickfield td.. mana tau dorg pun ada jual kertas yg cm cik cikin nak kan..;) mmg banyak kertas kat stu + murah2 gak..:) thanks dayu..:) dayu siap provide peta lg kat blog dia on how to get to these shopsss..:) klu korang nak DIY kad kawin.. dicadangkan beli kertas kat area2 sni..:) envelope pun ada jual tau..;) n kedai printing pun ade.. kedai potong kertas pun ade..;) lengkap satu package tuh..!!! ;P

but cik cikin nak cari fancy kertas utk paper bag + kotak.. *yg xyah nak kner printing2* yg ade kaler2 + corak2 menarik... tp td xjumpa lak.. sbb ms kitorg sampi td.. hanya beberaper kedai je yg bukak.. *dorg kjer sparuh hari ari sabtu* cik cikin dapat lawat 2.. 3.. buah kedai kertas je td.. ayah kater nnti on monday dia pegi skejap dgn moto utk carikan kertas yg cik cikin nak tu.. thanks ayah.. saaaaayyyyyaaaaaannnnggggg ayah..:)

korang tau tak kat mana ada jual kertas fancy yg tebal sket + yg memurah utk buat paper bag gan kotak.. ??? tolon2.....


oh ya.. esok Pn Dayu akan bersanding di Maran.. congratttsss dear.. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. aminnn..:)

2 comments:

Dayu said...

kertas fancy2 tak pasti la mana nak carik cikin
tp try tanya amy..
dia ada beli kertas kat bangsar..
kita tak tau lah bangsar yg mana kan
tak pun cuba kat jalan brunei
sana pun ala-ala brickfield tu

anyway,thanks for the wish

cikin said...

oo yeker.. ok.. nnti cikin roger amy.. hehehe.. thanks dayu..:)

hamboiiiii... esok nak g besanding pun sempat lg tu on9 yer..:P tdo awal.. kasi muka cun esok.. hehe..:P