Sunday, November 15, 2009

cheklist kawin mau dikuakan..

skrg ni dh sbulan lebih kawin.. alhamdulillah.. so cikin nak kuakan la checklist yg ada kat blog ni.. maybe leh ganti ngn checklist lain lak lenkali kan.. hohohoh.. sbg kenang2an.. cikin paste kan checklist tu kat sni la *under label persiapan kawin* maner la tau lenkali leh refer utk adik2 lak kan.. hohohoh..;P



kalo sesiapa nak refer checklist cikin nih click je kat label "persiapan kawin" yer..;)

click label "persiapan kawin" tu baru leh buka page checklist tu.. hohohoho..;P *jgn salah pintu lak.. nnti xjumpa jln kua cm panda nih..;P*

5 comments:

honeylanz said...

bagus tul checklist ni. mmg completed.. blh sape2 nk buat rujukan ;)

P/s: akak ada checklist new born baby yea ;)

Dilla Ady said...

pasni leh ar kuarkan checklist baby lak cikin...hikhik

cikin said...

kak has,

hehehheh... leh tiru checklist kak has la kalo ade baby nnti.. *aminnn* :)


dilla,

heheheh... insyaAllah.. aminnn...:) doa2kanla yer..:)

farha said...

kak cikin,

trm kasih..mmg mmbantu checklist ni..:)

cikin said...

farha,

sama2...:) moga sglnya berjalan lancar..:)