Thursday, January 13, 2011

sila jaga2

Skrg ni hakim dh start dgn jayanya mencapai apa2 saja yg dia kehendaki.. Jgn letak barang sebarangan.. Laju saja dia pegi ke barang tu nak masuk mulut.. Hakim, bukan semua barang tu adalah makanan tau.. ;-)

Kalau dulu barang2 yg berdekatan saja.. Skrg ni tidak lagi.. Mana2 atas lantai tu abis di aim nyer.. Kalau kita tetibe ubah posisi barang tu kat belakang ke.. N tetibe jugakla dia akan buat pusingan badan menghala ke barang tu.. Pastu tengok2 muka kita smbil sengih2 comei..

Kalau time dukung tu jgn cakapla.. Pantang lepa sket segala barang yg bole dicapai akan dicapai.. Neneknyer fridge magnet dh byk pecah dh.. Smuer hasil usaha hakim.. Hehe sori ye nek.. Nnti umi gantikan yer..;-) kalau jalan kat baju yg gantung2 tu lg hakim seronok.. Semua nak ditariknyer.. :-)

Kalau dh bole merangkak nnti lg kner bejaga2.. Jgn tetibe say hi kat mommy yg kat dapo udahle.. 'Babah.. xlama lg kiter kner beli pagar letak kat pintu dapo la jawabnyer.. Hehe..:-D'
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 comments:

Joy said...

aktif sungguh dia...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

huhuu..abislaa shikin...sila2 laa beli pagar...!

cikin said...

joy,
tula.. mmg aktif.. tokle duduk diam.. ade je kjer nak dibuat.. tgn sik nak mencapai je.. hehe..:)


zana,
nampaknyer cm gitula nnti.. huhu.. pandai merangkak je mmg kner jage2..