Tuesday, September 01, 2009

berbuka puasa @ PJ Hilton..

td berbuka kat PJ Hilton.. besttt.. g ngn kawan2 kat hsbb nih.. nnti la cik cikin ul picas yer..;) macih banyak2 kat En Azlan from EMC sbb sudi invite kitorg nih.. hehhee..;D

oohh esok nak pi berbuka kat MPH Menara TM lak.. ada berbuka puasa bersama anak2 yatim.. pastu lusa berbuka kt Menara TM lg ngn mak ngn cidah ngn kawan2 kat hsbb.. pastu next week monday, berbuka ngn seksitaries lak.. hohohoh..;P d' next day tu buka kat Menara TM lg.. pastu buka ngn HSBB PMO lak.. pastu buka kat Menara TM lg.. pastu buka ngn En tunang (oohhh lamenyer nak tunggu yg ni.. lg 2 minggu kot..) dh berapa lama ek tak jumpa En tunang..?? erm.. last jumpa ms amik kad hari tu kot.. 15 aug.. nnti dh genap sebulan br ada ms nak jumpa balik..;)

4 comments:

modusoperandi111209 said...

wa..jeleznyeh. cukup sebulan dh bleh jumpe.. sy ni nk genap 6bulan dah.. atoi!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

mai berbuka dengan kak yanie mai

hehhehehhe....berbuka makan yong tau fu...sangat2 mabeles....hehheheh

nak kad kawin plz...nak beli hadiah besor2

hehehhehe

Ika Razak said...

heheheheheh... seksitaries tu sape kak cikin. heheheh.. :)

cikin said...

modusoperandi,

uih.. 6 bln lame tu.. huhu.. cikin paling lame tak jumpa pun dlm 4 bulan je..


kak yanie,

wahhh.. sodapnyerrrrrrr yong tau fu...;) akak bg alamat tau.. nak post kad.. hehhee..;)


ika,

alalala.. buat2 lupa pulak seksitaries tu sape..:P m'tila kiter smuer.. hohoho..;P