Thursday, May 21, 2009

Mini pelamin

found this cute mini pelamin from google td.. rasa cm nak buat s'diri yg cm ni la *not exactly same but ada iras2 la kan sbb syer bukan kretip sgt pun*


pic from sher design *i likeeeee this one MORE*


ni pun ok gak.. :D *tuan gamba amik gamba yer*


ni pun cantik gak..:D tp cmner la plak cik cikin nak buat tpt duduk yg tinggi tu *kner betukang ke* macih tuan punyer gamba..:)


erm.. ni sajeje.. kenkonon pelamin mini ni utk tangkap2 gamba ms kat rumah..

klu leh nak wat cm pic petamer tu.. langsir kat rumah mak buat kaler maroon cream.. so just tambah kerusi ngn bunger kiri kanan la kan.. tak pun letak bunger pahar tu je.. eh ok ker..? cm kner cr bunger diri kiri kanan gak ke.. huhu..

2 comments:

Annaster said...

dear,
1st pic more classic la..
agreed.. =)

cikin said...

kan..kan..:) hehe.. shikin pun bekenan yg 1st tu.. thx Timmy..:)