Friday, April 03, 2009

Mkn2 @ A&W

ari ni pi lunch gn firuzah.. azlina.. kak nita.. n pn rahmah kat A&W kat depan amcorp tu.. hehe..:) memula rancang nak pi kul 12.. tp firuzah ngn azlina ada mtg lak.. sayer pun kner prepare folder tuk bos mtg ngn CEO.. so pi lmbat sket.. dlm 12.30 br gerak.. pastu jem la plak... lupa lak ari ni hr jumaat.. patutla jem.. kan org nak pi solat jumaat.. pttla Din xikut.. :P:P while kitorg stuck dlm jem tu, pn Rahmah dh smpi dh kat A&W.. she's from KLJ.. n we frm Menara.. lame sgt tunggu kitorg, pn rahmah pun makan la dulu.. cian dier.. sowi pn rahmah.. xsengajer..:P salah kan jln yg jem..:P:P

kak nita, azlina n me order ayam (set 6) kot.. pastu belikan En Izhan (my boss) set 7.. ala yg double moza burger tu.. firuzah lak mkn set 1.. pn rahmah waktu sayer smpi dia dh bis mkn.. but later she bought waffle with strawberry + ice cream on top.. sedapppp..:) mkn2... borak.. chichat2.. smpi byk gakla ilmu yg dorg dok curahkan smpi dh melimpah ruah dh.. huhuhhu..;P tetiap hari kcuali hari sbtu ngn ahad dapat ilmu ni dr dorg..:P hahahaha..:P:P guys if u read ths u know which ilmu yg i maksudkan..:P:P

enough bout that.. smpi opis nearly to 2.30pm.. hand En Izhan his lunch.. cian dier kner tunggu lame..:P

petang tu.. dlm kul 6pm kot.. ms kat dlm bilik En Izhan tu, he asked.. "describe me in one word.." dgn pantasnyer tanpa berfikir panjang.. cik cikin ni pun telepas cakap.."cute" hahahahahhahaa... ms tu mmg nak sorok muker la bawah meja.. hampas gas betul la mulut ni.. bole lak tekelua perkataan tu..:P Pn Suharti gn En Fahmi pun bole bantai gelak denga jawapan aku.. lg la betambah malu.. huhuuu..:P waduhhh En Izhan.. syer tak sengajer.. nak ckp lain tekelua perkataan lain.. ni smuer adik2 kat bawah nyer pasal la ni.. sik tanyer mane bos cutela.. bos cute akak tgh mtg kat tpt kitorg la.. bila nak pindah bawah ngn bos cute la.. waduhhhh adik2ku..:P sib baik En Izhan pun ok je.. hehe.. cian En Izhan.. nak wat cmner secretary mu ni dh mmg cmni..:P

2 comments:

Arya E-ra said...

Hehe..takpe..En Izhan dah paham dengan Syikin..hehe..tak dapat bayangkan En Fahmi dengan Puan Suharti gelak time tue..hehehe..

sheqyn said...

haha.. tula.. malu je kner gelak ngn dorg.. :P xsempat nk tutup mulut perkataan "cute" tu dh tekelua dulu..:P