Monday, April 06, 2009

Gurls Outing

last saturday with my c's kitorg pi Times Square.. cecadangnyer nak pi ngk "Confession of a Shopaholic" je.. but end up with shopping too.. mmg padanla ngn movie yg ktorg nak tgk ni..:P well, gurls can't be separated with shopping right..? hehe.. dlm kul 12.30pm kitorg gerak dr rumah.. naik bas smpi kl sentral.. then naik monorail.. sesampai kat TS tu kitorg trus naik tkt 3 beli 4.50pm nyer ticket.. byk lg ms.. so kitorg start la tour d' TS tgk2 baju.. kasut.. beg.. n those interesting shops.. yg interestingnyer kat sni.. every shop pasang lagu kuat2.. but when you dh kua dr shop tu dh xdenga dh music2 tu.. and next shop pun pasang lagu kekuat gak.. n same goes to d' nxt2 shops... happening la kironyer..:P

Tetiap kali dtg TS ni mmg nak shopping je.. sib baik kekadang je dtg sni.. klu every wk.. mmg pokaila cik cikin nih..:P:P sib baik outfit kat sni smuer memurah.. u can get from RM3 tau utk baju.. mmg murah giller.. smpi rerambang mater nih..:P:P frm one level to another level.. and from one shop to another shop kitorg g.. mmg sakan jalan la.. smpi lelenguh kaki nih..

bila lenguh guess what..!! kitorg g foot spa.. wahahaha.. but yg ni yg sempoinyer je.. kitorg amik yg ada guner ikan tu.. rendam kaki dlm air.. then ikan2 tu pun gigit2 la kaki kiter.. memuler tu mmg geli tahap gaban la.. but later ok gakla.. interesting experience tau.. ada few pictures taken.. later la cik cikin u/l pic msuk kan kat sni..:) ni kitorg try2 je sbb dorg tgh wat promotion.. just RM5 for 20mins.. murahla kan..:) rasa cm nak kidnap je sepasang ikan tu.. leh bela kat kolam bilik air kat gumah.. pastu leh buka spa lak.. hehehhhh..:P:P lepas spa tu, ktorg cont tour TS lg.. before masuk tgk movie tu, ktorg grab pop corn + air.. lapa2.. :P bis wayang.. g mkn2 kat kenny.. then balik.. :)

as promised, ni pic ms wat foot spa tu.. hehe..:)



ni ms memuler letak kaki dlm air.. gegeli lg bila dorg dtg..


time ni dh dh xgeli sgt dh.. punyerla payah nak menahan kegelian dorg2 ni.. huhu..:P tokey tu ckp, dorg ni mkn sel2 mati.. bkn daki yer..:P:P

4 comments:

Arya E-ra said...

Wa..shopping tak ajak I nih..Mm..we should hang out 2gether b4 u get married..

sheqyn said...

btul2... jom2 nazirah.. kita g shoping2.. spa2.. jln2... bercuti2 lg ke.. hehhee..:P:P

Arya E-ra said...

Aah kan..holiday lagipun best jugak..mm..kita nak gi mana ek..Langkawi ok ker..

sheqyn said...

ok gak..:) best2..:):) hehe...:):)