Monday, March 12, 2007

hmm...

k.. any new things happen today..? nope... same as last monday.. mode + mood kjer tak bangkit sepenuhnyer..:P n office pon jd semakin sunyi sepi.. hmmm even slalunyer pon off mmg sunyi.. but today raser cm lg sunyi.. sbb ramai yg cuti.. almklumlah tgh cuti sek... yo.. bro.. cuti ni kiter nak pi mner ek..? mid valley jerla ek.. teman akak rerewang.. *tu pon klu akak xde kelas + test la ek* pastu ngk movie ker... klu lebih budget.. kiter pi main bowling nak...? nak tgk gak skill hang dh improve ke blom... huhuhu... heard kak idahnyer skill dh mantap.. tokle jd ni.. kiter tokle kalah ngn dier... nnti dier balik sni dier riak.. tokle..tokle.. kiter kner jauhkan dier dr sifat riak tu... hhahahahahaa...:P c's.. cepat..!!!! nnti balik kiter lawan nak.. sape kalah belanjer mkn..:P din klu u kalah, u pon kner blnjer gak tau...:P

NOTE: cara btul untuk bermain bowling ialah, kita kner pastikan bola yg dilontarkan mestilah ke depan dan bukannya ke belakang or ke lane sebelah.. or jari masih tersekat pada bola even bola dh dilontarkan.. take note yer pemain2 semua.. hahahahahaha...:P

4 comments:

Anonymous said...

dh pernah terjadi ker shikin yg part jari tersumbat kat dlm lubang bola tu..? awk ker yg baling bola ke belakang.? hahaha... teringat dulu kat ktn.. hahaha... memang lawak.. ade ker selamber jer cakap.. takpe.. orang bukan kenal pon kiter... kalau tergolek pon takpe.. hahahhaa... last2 dier yang kener buat selamber when the ball terlepas ke belakang.. nasib baik tak kena farid..:P plus free2 jer farid belanjer dier minum.. soooo unfair..:P

sheqyn said...

hahaah... really fair pe.. yerla.. farid yg plg kuat skali gelak biler bola tu golek kat kaki dier.. so terimerla balasan.. hahahaha... sib baik suh blanjer minum jer.. klu syer pau blanjer mkn skali cmner..? hehehe..:P hmmm.. raser rugi plak x suruh dier blnjer mkn kan.. waaa.. some gud memories.. rindunyer kat korg smuer..:)

wahida said...

lol..kalah kene belanje makan?...bawak bekal gi mid valley la camni...

sheqyn said...

hahhaaa... gerenti din bengang klu kner bawak bekal..:P tak dpt la pau kakak2nyer bebyk.. hahhahaa...:P