Thursday, March 25, 2010

fuh.. panjangnyer..

td g tgk checklist yg kat SINI.. thanks kak has sbb bg link ni.. mmg berguna bebetul..
kepada mommy2 or daddy2 to be.. mehla kita refer sesamer checklist ni ye.. hehehe..;P

panjang lak tgk list tu.. fuhhh... mcm2 gupernyer kner beli ek.. ni mau sehari tak cukup nak g shopping ni..*ingt cm shopping baju awk ke cikin oi..?!?!?*

10 comments:

honeylanz said...

teruja sgt time ms nk beli brg baby..so excited..sama aja rsnye anak pertama ke kedua ke... tetap teruja!! happy shopping :)

cikin said...

hehehe.. tula.. tgk barang2 dorg smuer cute2.. cecomei je semua..;)

thanks kak has..:):)

cheryldblossom said...

rindunya dengan cik syikin....tak pernah tengok muka cik kin ngan perut yang dah membesar....teringin nak tengok mesti comellll...

c-idah said...

haiiii...
baby ok takkkkk???
dh shopping ke?

bulan lepaskn akk kena minum
air gula tau...pehhhhhhh...
ada minum air gula tak?

caluk@cencaluk said...

larat lagi ke nak bershopping, take care he he

aien said...

nmpk gituh mmg pnjt tpi ble puan cikin dah ptong2 ape yg rase x patot haaa jdi lah pendek skit jek hahahah...

ooh ye better p shopg b4 puan cikin dh nk 7 or 8 buln nnti x larat dh nk jalan lelame hahah

cm sayek lek 8 buln p shopg sane sini mse tuh mnyk gak tmpt wat sale baby sooo mcm org lalok jek p shopg dng perot boyot

mlm nye encik suami kne la urut kaki yek ahhah

cikin said...

nurul,

hehehhe... mehla dtg menara.. leh kite lunch sesamer.. lehla kiter tgk perut kiter yg samer2 membesar ni sesamer.. hohohoh..;P

take care nurul..;) jgn buat kjer beberat tau..:)

cikin said...

kak c-idah,

alhamdulillah..:) baby ok..;) maknyer pon alhamdulillah okkk..;)

wahhhhhh... akak kner minum air guler..?!?!?!?! cikin ni kner nasihat kurangkan guler la plak.. padahal xdela byk sgt makan pon.. nasi pon kurang makan.. hohoho..;P

cikin said...

caluk,

hehehehe.. insyaAllah larat..;) smuer tak beli lg ni.. cadangnyer dh 6 bulan lebih nnti br nak g shopping2..;P

thanks caluk.. u2 take care..;)

cikin said...

aien,

hehehe.. kitorg cadang nak g shopping time sale nnti.. tp baby nyer barang ade sale gak ke ek time tu..?? hope adela kan..kan.. hohoho..;p