Monday, October 25, 2010

hakim.. hakim..

HAKIM DH PANDAI BUKAK SARUNG TANGAN SENDIRI...


Iye.. btul... hakim skrg dh pandai bukak sarung tangan dia.. kiter pkaikan balik.. dia bukak balik.. suker sangat dia nak hisap jari dia yg comei tu..;P hisap smpi berbunyi2 pulak tu.. kalo dapat bukak sarung tangan mmg happy sgt2 la kirenyer.. pastu smpi juling2 mater tgk jari dia.. hehehe.. bila kiter pkaikan balik sarung tu tau dia marah plak.. hehe..:P


SEMALAM..

smlm try nak bersihkan lidah dia yg putih2 sbb kner susu tu.. bole dia gigit *dengan gusi la kan..;P* sekuat hati jari uminyer ni smpi muker2 skali berkerut pastu smpi terangkat angkat kaki ngn bontot dia.. *kenkonon geram la tu org kacau lidah dia.. hehehe..*

2 comments:

Joy said...

mesti dia rimas dgn sarung tgn tu or mybe dia wave hand..hi mommy ;)

cikin said...

hahahah... tula.. mmg rimas kot.. kalo dia bukak sarung tu mmg happy giller..;P