Wednesday, October 28, 2009

en suami.. nnti beli keta yg tinggi sketla..;P

huhu.. keta en suami cikin yg skrg ni mmg lower giller.. td ms nak sentuh2 'touch n go' tu tak sampi lak.. knerla tarik hand break.. lepas gear n bangun sket br smpi.. huh.. malu jer.. sampi terhantuk kepala kat atas tingkap tu lak.. herot berot dh tudung jdnyer.. huhu.. "en suami.. nnti kiter beli keta yg tinggi sket yer..;P " sblm2 ni pun mmg tak smpi tp still bole cover lg sbb xyah smpi kner lepas gear + tarik hand break.. "kuakan kepala sket je" *sian org comei cm cik cikin nih.. hohohoho..;P

erm.. pg td tersesat sket kat dlm kampung.. patutla tak jumpa2 masjid kerayong.. guper2nyer dh telepas simpang.. huhuhu..

call en suami tanyer dia.. "kalo kat jln *xingt name jln tu* lame lg ke nak smpi masjid??"
en suami : "uih tu dh lepas simpang tu.. pusing balik cr pintu gerbang belok kiri.. tak dapat bg tau tau"

alhamdulillah jumpa gak gerbang tu.. tula bahana pasang lagu kekuat smpi mata fokus ape bende pon tak tau.. hohohoh..;P

4 comments:

honeylanz said...

hehehe cian lak. buh kusyen?

caluk@cencaluk said...

he he letak bantal bawah kusyen keter tu

buah hati nya.. said...

hehe..lawak la cikin ni..2 ala2 kete sport kan..

cikin said...

kak has,

hehehe.. drive mmg letak kusyen kat blakang pun.. *erm tp cm kner letak kat tpt duduk gakla jawabnyer nih.. hohoho..;P


caluk,

heheheh... tula.. nak kner beli bantal lg nih..;P


ryna,

heheheh... mmg pon tau.. lower giller.. kalo kat bumper mmg kner slow giller kalo tak dia melantun lantun.. hohoho..;P